Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WELCOME
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Разяснения
Samiha Meri EmptyВто Окт 22, 2019 7:58 pm by Game Master

» II. The Groups
Samiha Meri EmptyВто Окт 01, 2019 5:17 pm by Game Master

» The differences in that world... but a little flirt it's not harmful.
Samiha Meri EmptyСъб Юли 20, 2019 5:19 pm by Game Master

» ...за Semi-Para
Samiha Meri EmptyСъб Юли 20, 2019 5:15 pm by Kathleen T.

» Kathleen. T. - Killer, 24
Samiha Meri EmptyСъб Юли 20, 2019 1:42 pm by Game Master

» Ash Grayson, 23, Seeker, FC: Adam Driver
Samiha Meri EmptyЧет Юли 18, 2019 12:22 pm by Game Master

» РП Съобщения и новини
Samiha Meri EmptyВто Юли 16, 2019 8:46 pm by Game Master

» Jane Dolfin, 25, The Killer, FC: Taylor Momsen OPEN
Samiha Meri EmptyВто Юли 16, 2019 8:41 pm by Game Master

» Isabella Williams, 24, Rebel, FC: Alexandra Daddario OPEN
Samiha Meri EmptyВто Юли 16, 2019 8:38 pm by Game Master

Top posting users this week

Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Samiha Meri

Go down

Samiha Meri Empty Samiha Meri

Писане by -samiha Нед Юли 14, 2019 12:31 am

Samiha Meri
- 33 - Rebels - emotion manipulation - sarah shahi -
Samiha Meri Tumblr_nrop6bYJ471s0t9k2o3_250

Някога беше дете, което не разбираше нищо. Самиха Мери беше по - скоро кротка, тиха, дори като дете. Не мърдаше, не шаваше. Страхът беше изписан в очите й. Нямаше нищо по - силно, което да замахне пред лицето й и да убие този ужас, който погледът й разхождаше всеки път, когато трябваше да излезне от дома си. Ако това наистина беше дом и ако наистина искаше да остава тук. Дори само на четири, когато не разбираше нищо, знаеше, че хората бяха гадни и противни. Беше я страх от тях. Хората бяха лоши. Един ден същите тези хора отнеха родителите й, ала не разбра как. Години по - късно, осъзнала съществуването си, вече знаеше, че създателите й бяха погребани живи, ала в бъдещето нямаше значение, а в настоящето, просто сама затвори себе си още повече. Не общуваше с никого или поне си мислеше, че не можеше. Ала тази мисъл беше излишна, малкото момиченце намери мястото си и беше обичано, поне така изглеждаше и го чувстваше. Имаше радост в очите й, защото преди това я бяха излъгали, че родителите й са добре и скоро ще се върнат. Е, познайте колко скоро се случи това? - никога. Затова и просто спря да пита. Мислеше, че са я изоставили, но истината беше много по - различна, тогава нямаше да я понесе.

Там, където живееше беше красиво. Самиха се радваше на тишина и спокойствие, което иначе никога не беше изпитвала през живота си. Ала това спокойствие беше унищожено, когато леля й беше съобщила, че отиват в големия град. Самиха мразеше града. Мразеше Багдад, не понасяше Ирак, страхуваше се.

Роди. Не искаше това дете, почти го мразеше. Ожениха я насила и насила зачена, както насила роди, насила живя. Искаше да се хвърли през някой мост и да сложи края на живота си, ала това беше невъзможно. Заключваха я. Не я пускаха да излиза. А това донесе със себе си последствия.

20 март беше проклет ден. Самиха мразеше ... ала когато експлозиите разтърсиха града, тя загуби всичко. Грижеше се за детето си, грижеше се за мъжа си, получаваше някаква доза унижение всеки ден. Можеше да изтърпи всичко, ала беше майка. Не й пукаше за глупавия мъж, който беше неин съпруг, баща на детето й. Той беше боклук и дори името му не заслужава да бъде споменавано. Акира, дъщеря й, загина на тази дата. Смъртта влезе в дома им и ги уби почти веднага. Самиха просто беше късметлийка да остане жива, ала цената щеше да влачи до края на живота си. Кракът й никога нямаше да функционира, както Би трябвало. Съзнанието й никога нямаше да подреди пъзела, да бъде както би трябвало. Разклатената й психика никога нямаше да се поправи.

Можеше да си спомни хаоса по улиците. Всеки грабеше, биеше, убиваше. Седмици наред. След това последва затишие.

След това Самиха никога не се върна в Ирак.

Нямаше семейство, нямаше дом, нямаше религия, нямаше и принципи. Захвърли всичко на вятъра.

Да се измъкне не беше трудно. Настоящите безредици прехвърляха фокуса другаде, а Самиха имаше шанса с подходящите връзки и заплахи, които сама бе отправила, да успее да уреди бягството от света, в който живееше. Тя, да заплашва, никога? Глупости. Беше готова на всичко, за да получи, което иска. Не можеше да търпи повече, а емоциите  винаги бяха толкова силни, че самата тя понякога не помнеше какво беше правила, не можеше и да се контролира.

В Северна Америка успя да прикрие себе си години наред. Не беше необходимо и да се крие. Произходът й остана тайна, както целият й живот. Усмивка така и не се появи на лицето й. Работеше някаква глупава и незначителна работа, колкото да издържа себе си. Не допускаше никого.

Мразеше хората. Нямаше нужда от никого. А може би точно от някого имаше нужда, ала кога щеше да си го признае? Никога.

Апокалипсисът беше най - екстремното нещо, което се бе случило в живота й. Да се събуди на непознато място, да се събуди и светът да е наопаки? Може би това беше втори шанс, за да живее друг живот? Не можеше да знае. Ала щеше да вземе в ръцете си тази малка възможност и да я използва, да се промени, да бъде друга. Дарбата, която откри съвсем скоро след това, беше почти убиваща я още повече, ала знаеше, че искаше да живее, а това значеше, че трябваше да се бори. Беше го правила досега. Единственото положително нещо в цялата й същност, която беше запазила нея самата жива толкова много време, не смяташе да се убива сега. Беше твърде рано.

Имаше още много какво да изтрада.
-samiha
-samiha
Бунтовник
Бунтовник

Брой мнения : 5
Join date : 13.07.2019

Върнете се в началото Go down

Samiha Meri Empty Re: Samiha Meri

Писане by Game Master Нед Юли 14, 2019 11:19 am

Много интересен персонаж. Одобрена си.
Добре дошла в малкото ни, все още, общество.  veryhappy

I gave you everythingWe fight every night for something when the sun sets we're both the same ; half in the shadows, half burned in flames. We can't look back for nothing, take what you need say your goodbyes. I gave you everything and it's a beautiful crime.

Game Master
Game Master
***
***

Брой мнения : 96
Join date : 30.06.2019
Age : 26

https://the-chosen-one.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите